Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Вівторок, 8 листопада 2022, 15:13

Мешканці декількох населених пунктів на Дрогобиччині та Стрийщині залишаться без води

ремонтні роботи

Через ремонтні роботи буде припинено водопостачання з водозабору "Гірне".

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 01:00 год ночі 9 листопада до 09:00 ранку 10 листопада у зв’язку з плановими ремонтними роботами з підготовки до осінньо-зимового періоду, буде припинено водопостачання з водозабору "Гірне".

Через це води не буде на таких вулицях Дрогобича: Спортивна, Трускавецька, Війтівська Гора, Бориславська, Горішня Брама, М. Грушевського, Стрийська, Вол. Великого, Є. Коновальця, Будівельна, Нафтовиків, мікрорайон Млинки, площа Ринок та на прилеглих до них вулицях і провулках.

Також води не буде у Стебнику, Трускавці селах Модричі, Раневичі, Михайлевичі, Почаєвичі, Доброгостів, Уличне Дрогобицького району та Довголука, Гірне, Любинці Стрийського району.

"Роботи підприємство проводитиме у зоні виносу водогонів за межі карстових утворень, на території ДГХП "Полімінерал", у селі Уличному, на насосній станції 2-го підйому у с. Гірному. Енергетична служба водоканалу виконуватиме планові завдання на кабельних лініях на водозаборі "Гірне" – наголосили у КП "Дрогобичводоканал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.