Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вуличне освітлення

Вівторок, 8 листопада 2022, 16:18

Міськраду Дрогобича закликають відновити вуличне освітлення

вуличне освітлення

Дрогобицька РВА закликає міськраду відновити часткове освітлення вулиць.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини".

Дрогобицька РВА закликає міську раду Дрогобича відновити роботу мережі вуличного освітлення у Дрогобицькій ОТГ, оскільки лише в цій громаді з усіх 5 освітлення вимикають повністю.

Натомість у Дрогобицькій РВА пропонують вуличне освітлення вмикати у певні години лише половину чи четвертину вуличних ліхтарів.

Як зазначив заступник начальника Південного РЕМу Василь Дмитрик, вимкнення вуличного освітлення не дає суттєвої економії, оскільки мережеві лампи є енергоощадними.

Крім цього, в рішенні Ради оборони Львівщини немає жодних обмежень щодо вуличного та дорожнього освітлення.

"Енергобезпека – одне з основних питань, які обговорили з керівниками державних структур та силових і правоохоронних органів району. При цьому, важлива і безпека людей у темну пору доби. Тому до проблеми слід підходити комплексно і виважено, не вдаючись у крайнощі – зазначив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

 

Нагадаємо, мешканці Дрогобицька ОТГ у жовтні знизили споживання електроенергії на 43%.

Додамо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.