Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Волинська, 10

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 листопада 2022, 15:14

Родина Васюника плекатиме на Підзамчу другий Львів

вул. Волинська, 10

Виконком дозволив звести на вул. Волинській, 10 фірмі дружини та дочки екснардепа Ігоря Васюника офіси та паркінг.

Сьогодні, 18 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію з добудовою ТзОВ "Львів інвест парк" нежитлової будівлі В-3 та будівництво зі знесенням нежитлових будівель А-3, Б-3 з влаштуванням підземного паркінгу на вул. Волинській, 10 у Львові.

Нові офіси з паркувальним майданчиком облаштують на місці старих будівель у Шевченківському районі Львова, поблизу Підзамче, на земельній ділянці, загальною площею 0,64 га, що передбачена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно з містобудівною документацією, висота офісних будівель становитиме 21,64 метра, вони матимуть 4 поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 48%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, нові офіси з паркінгом зведуть на місці, де колись знаходився винний завод. Також тут пропонується облаштувати підземний паркувальний майданчик на 86 місць.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть офісний центр, належать до зони Г-6 –торговельні зони відповідно до детального плану території у районі вул. Волинської, вул. Зустрічної.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Львів Інвест Парк" зареєстроване з 2013 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, будівництвом інших споруд. Розмір статутного капіталу підприємства становить 892 946,34 грн.

Керівником фірми є Тарас Перун, а власниками – Оксана і Олеся Васюники, дружина та донька народного депутата ВРУ попереднього скликання Ігоря Васюника, який пройшов до Верховної Ради на виборах у 2014 році від Народного фронту.

Ще у березні 2021 року депутати Львівської міськради надали в оренду цій фірмі землю на вул. Волинській для будівництва нових офісів.

Додамо, наприкінці січня цього року на вул. Волинській, 10 виникла пожежа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.