Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 24 листопада 2022, 16:32

У Львові за п'ять мільйонів продали землю у промзоні Рясне-2

Львів

Компанія "Онур" придбала на аукціоні за 5 мільйонів гривень ділянку у промзоні "Рясне-2".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 23 листопада, на земельному аукціоні Львівська міськрада продала  земельну ділянку, площею 0,42 га на вулиці Шевченка, що у промзоні "Рясне-2". 

Ділянку придбала компанія ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" за 5 млн 204 тис. грн.

"Це не перша ділянка, яку підприємство купило в Рясному-2 через Prozorro. У серпні "Онур", нагадаємо, вже придбав тут землю за майже 17 млн гривень.

Промислова зона Рясне-2 приваблива для бізнесу, адже тут є вся необхідна інфраструктура, та проведено комунікації. Придбані ділянки призначені для розміщення будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та інших галузей промисловості" – наголосили у департаменті містобудування Львівської міськради.

Наступні земельні торги відбудуться 6 грудня.

Нагадаємо, у серпні 2022 року міськрада продала "Онур" ділянку площею 1,6 га у промзоні "Рясне-2" за 16 мільйонів гривень.

А 26 вересня на аукціоні продали дві земельні ділянки у промзоні "Рясне-2" та на вул. Богданівській за понад 22 млн грн.

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.