Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський перинатальний центр

Четвер, 1 грудня 2022, 16:03

На території Львівського перинатального центру планують збудувати новий корпус Охматдиту

Львівський перинатальний центр

Максим Козицький затвердив будівництво нового хірургічного корпусу "Охматдиту" на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 634/0/5-22ВА від 25 листопада 2022 року.

Максим Козицький надав функцію замовника будівництва об’єкта управлінню капітального будівництва Львівської ОВА.

Йдеться про зведення нового хірургічного корпусу КНП ЛОР "Охматдит" на вул. Дж. Вашингтона, 6 у Львові, де знаходиться КНП ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр".

"Надати функції замовника будівництва об’єкта управлінню капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації згідно з додатком. Управлінню капітального будівництва обласної державної адміністрації отримати вихідні дані для проєктування об’єкта будівництва та вжити заходів щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво нового хірургічного корпусу КНП ЛОР "Охматдит" – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, з лютого 2020 року Львівський перинатальний центр очолила Марія Малачинська, яка до цього керувала Львівським обласним центром репродуктивного здоров’я населення. Його у 2020 році реорганізували, приєднавши до перинатального центру.

Львівський обласний перинатальний центр закрили на рекрнструкцію у 2013 році. Першу чергу центру урочисто відкрили 20 квітня 2018 року, однак опісля виявилося, що заклад все ще не готовий приймати пацієнтів. Приймання породіль тут відновили з 22 червня 2018 року. А у лютому 2020 року для завершення реконструкції Львівській ОДА бракнуло 63 млн грн.

Додамо, у серпні цього року Львівську обласну дитячу клінічну лікарню "Охматдит" вирішили об'єднати з Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром, медики виступили проти такого рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.