Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Novotel Львів

bstdb.org

Субота, 24 грудня 2022, 11:01

Садовий сховає свої тачки у готелі Novotel у Львові

Novotel Львів

Готелем, який надасть 10 паркувальних місць для 10 автомобілів Львівської міськради на пл. Адама Міцкевича, управлятиме ТОВ Hotel Development Group.  

Готелем, який надасть 10 паркувальних місць для 10 автомобілів Львівської міської ради на площі Адама Міцкевича у Львові, управлятиме ТОВ Hotel Development Group під торговою маркою Novotel. 

Про це повідомив Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) у зв'язку з виділенням інвестору СПЦ "Центр Розвитку Нерухомості", який будує цей готель, кредиту 8 млн євро на підтримку відновлення туризму. 

"Готель буде управлятися ТОВ Hotel Development Group під торговою маркою Novotel", – йдеться у повідомлені. 

Готель планує отримати чотири зірки. 

ЧБТР наголосив, що кошти позики забезпечать успішній та своєчасний початок роботи готелю. Кредитори вважають, що "проєкт позитивно вплине на розвиток туризму у Львові, створить нові робочі місця, покращить міський ландшафт та доступ до історичної спадщини міста".

Нагадаємо, Львівська міськрада планує надати фірмі власника АЗС ОККО Віталія Антонова ділянку для підземного паркінгу біля готелю на площі Міцкевича за 10 паркомісць для міста.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Центр розвитку нерухомості" заснували у Львові у 2004 році. Компанія займається будівництвом житлових та нежитлових будівель. Кінцевим власником підприємства є львівський бізнесмен Віталій Антонов (акціонер ПАТ "Концерн Галнафтогаз", яке володіє мережею автозаправних комплексів ОККО), а у переліку засновників − компанія "Сандве Лімітед" (Кіпр).

Нагадаємо, 7 лютого 2020 року виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Центр розвитку нерухомості" готелю з адміністративно-торговими приміщеннями, підземним паркінгом та даховою котельнею на пл. А. Міцкевича, 9 у м. Львові. А у червні 2019 року депутати погодили детальний план, який дозволяє будівництво готелю на площі Міцкевича, 9.

Однак у січні 2022 року Верховний суд визнав нечинною ухвалу Львівської міськради від 2019 року про затвердження детального плану території у районі Площі Ринок, згідно з якою ТзОВ "Центр розвитку нерухомості" дозволили збудувати готель на площі Міцкевича, 9.

Додамо, у 2021 році Варіанти розмовляли про будівництво готелю на Міцкевича, 9 з директором "Центру розвитку нерухомості" Євгеном Зінов'євим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.