Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газопостачання

Вівторок, 27 грудня 2022, 14:06

На території Комарнівської ОТГ стартували розвідувальні роботи з пошуку газу

газопостачання

На Берестянському родовищі, що на території Комарнівської ОТГ, проводять сейсморозвідувальні роботи для пошуку газу.

Про це повідомляє Комарнівська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 26 грудня цього року на території Комарнівської громади Львівського району будуть цілодобово проводитися сейсморозвідувальні роботи для пошуку газу.

Роботи виконуватиме київська компанія ТзОВ "Ентерпрайз ЛДТ".

"В рамках виконання договорів №УРП3/761-22 від 15 вересня 2022 року укладеного із надрокористувачем – АТ "Укргазвидобування" про проведення сейсморозвідувальних досліджень за технологією 3D на ліцензійній ділянці Берестянська (третя частина ділянки) Косівсько-Угерського полігону починаючи з 26.12.2022 року в межах Комарнівської ОТГ будуть цілодобово проводитися сейсморозвідувальні роботи за принципом збудження і реєстрації сейсмічних хвиль різних типів із використанням вібраційних джерел та частково малими вибуховими зарядами у шпурах – у світлий час доби" – йдеться у повідомленні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Ентерпрайз ЛДТ" зареєстроване у Києві з 2011 року, займається розвідувальним бурінням. Власником компанії є киянин Олег Буряк.

Зазначимо, у квітні цього року начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про нове газове родовище в області, яке знайшла компанія його батька, Зіновія Козицького.

А у серпні стало відомо, що "Укргазвидобування" планує спорудити чотири свердловини для видобутку газу на території Самбірського, Яворівського та Дрогобицького районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.