Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

П'ятниця, 1 квітня 2022, 16:24

Козицький побачив кінчик російського газу у новій свердловині коханого няня

Максим Козицький

Максим Козицький повідомив про нове газове родовище в області, яке знайшла компанія його батька.

Про це повідомив голова Львівської ОВА на своїй сторінці у Telegram.

Сьогодні, 1 квітня, Максим Козицький повідомив, що на території Львівської області відкрили нове газове родовище, у місці, звідки було чутно гучні звуки, подібні до вибухів, й де зараз працює газова компанія його батька, Зіновія Козицького.

"Пригадуєте вчорашні звуки, схожі на вибухи, через які багато хто на Львівщині не спав пів ночі? Сьогодні вже можу сказати: це звуки, під які російський газ піде за курсом їхнього корабля. Офіційно: на Львівщині відкрили нове газове родовище! Далі будемо лише нарощувати видобуток" – написав Козицький.

Однак він не повідомив про прогнозовані обсяги запасів цього родовища, а також про те, чи придатний виявлений газ для промислового використання.

 

Зазначимо, вчора під час повітряної тривоги в області було чути вибухи, пізніше голова Львівської ОВА повідомив, що йдеться про роботу газовидобувної вежі, яка також призвела до часткового загоряння.

Йдеться про роботу газовидобувної компанії ТОВ "Велл Ко", кінцевим бенефіціаром якої є батько голови Львівської ОВА Зіновій Козицький, що пробурило свердловину з пошуку покладів газу №10-Дібровська на території Стрийського району. 

Нагадаємо, у грудні 2021 року "Велл Ко" отримала дозвіл на спорудження семи свердловин "Дібровська" для пошуку газових покладів на території Стрийського району.

Тоді ж іншій компанії Козицького, ТОВ "Горизонти", дозволили спорудити дві розвідувальні свердловини №27 та №28 на території Миколаївської міської ради Стрийського району.

Раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.