Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 10 січня 2023, 14:54

Садовий оголосив хрестовий похід на незаконну забудову у Львові

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив комісію щодо моніторингу будівництва у Львівській МТГ.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №486 від 26 грудня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився створити комісію щодо моніторингу будівництва у межах Львівської громади для виявлення фактів незаконної забудови.

"З метою запобігання порушенню містобудівного законодавства, моніторингу будівництва у межах Львівської міської територіальної громади щодо режиму використання та забудови земель, виявлення фактів незаконного будівництва, невідповідності будівництва містобудівним умовам утворити комісію щодо моніторингу будівництва у межах Львівської міської територіальної громади та затвердити її склад" – йдеться у документі.  

Керівником комісії став начальник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Тарас Павлишин, а його заступником – в. о. директора департаменту містобудування міськради Тарас Кубай.

До складу цієї комісії мають увійти представники від департаменту міської агломерації, управління архітектури, управління земельних ресурсів, управління екології та КП "Адміністративно-технічне управління".

Комісія має фіксувати результати моніторингу щодо будівництва у межах Львівської МТГ, а у разі виявлення порушення містобудівного законодавства передавати акти моніторингу до органів прокуратури, органів досудового розслідування для реагування.

Нагадаємо, у грудні 2022 року Верховна Рада ухвалила законопроєкт про реформу містобудування, проти якого виступали громадські активісти та мери міст.

Додамо, у вересні 2022 року у місті створили робочу групу для організації діяльності будівельного кластера Львівської МТГ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.