Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

службові собаки

Понеділок, 23 січня 2023, 12:14

З бюджету Львівщини виділять кошти на будівництво розплідника для службових собак

службові собаки

Комісія облради підтримала виділення коштів з обласного бюджету на будівництво розплідника для службових собак у Львові.

У п'ятницю, 20 січня, на засіданні комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради депутати одноголосно проголосували за виділення коштів на будівництво розплідника для службових собак у Львові.

З проханням виділити гроші до депутатів звернувся начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Як пояснив голова комісії, депутат обласної ради Назарій Сумало, наразі розмір коштів ще невідомий, оскільки саме Львівська ОВА повинна узгодити суму, необхідну для завершення будівництва.

"Програму запустили минулого року. На цей рік МВС перерахувала кошти на будівництво розплідника з внутрішнього бюджету. Потрібні ще додаткові кошти з обласного бюджету" – зазначив Назарій Сумайло.

Нагадаємо, у грудні 2022 року Нацполіція Львівщини замовила будівництво розплідника для собак у Львові у фірми, яка фігурує в кримінальному провадженні за шахрайство та підроблення документів.

Землю під будівництво цього розплідника Львівська міськрада виділила ще у 2018 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.