Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Зелена, 81

google.com.ua

Середа, 25 січня 2023, 12:24

Батько Козицького перебудує офісний центр на Зеленій

вул. Зелена, 81

Виконком дозволив фірмі батька начальника Львівської ОВА перетворити будівлю на вул. Зеленій під багатофункціональний центр.

Вчора, 23 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Нордік-буд" будинку шляхом прибудови та надбудови з пристосуванням під багатофункційний центр з групами приміщень громадського призначення та влаштування КТП-6/0,4 кВ на вул. Зеленій, 81 у Львові.

Під новий багатофункційний центр облаштують чинну будівлю, яка знаходиться на земельній ділянці, загальною площею 0,0494 га, що передбачена для  будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

"Планується залишити будівлю як нежитлову, облаштувавши тут багатофункціональну офісну будівлю й змінивши існуючі фасади. З вулиці Зеленої в межах даху додається скляна частина" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Згідно із містобудівною документацією, висота центру, після зауважень членів виконкому зменшили з 20 до 18 метрів, будинок матиме п'ять поверхів з надбудовою. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 75%.

Площа новобудови становитиме 1564,5 м² (площа будинку, що існує, – 959,9 м²).

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій знаходиться будинок, належать до зони Г–2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до плану зонування Личаківського району. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Нордік-буд" зареєстроване у Львові з 2019 року, займається діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданням послуг технічного консультування в цих сферах. Фірма належить Зіновію Козицькому, батькові начальника Львівської ОВА Максима Козицького. 

Восени 2022 року ця фірма купила чотири ділянки для видобутку бурштину на Рівненщині.

Додамо, раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.