Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Четвер, 26 січня 2023, 14:57

Козицький не виділив фізичній особі ліс на Яворівщині для рекреаційних цілей

лісова ділянка

Івану Бачинському не дозволили отримати в оренду лісову ділянку на Яворівщині для рекреаційних й культурно-оздоровчих цілей.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 19/0/5-23ВА від 23 січня 2023 року.

Максим Козицький відмовив у наданні Івану Бачинському в оренду терміном на 49 років лісової ділянки площею 7 га, що входить до Яворівського ДЛГП "Галсільліс", для культурно-оздоровчих та реабілітаційних цілей.

"Відмовити Бачинському Івану Івановичу у виділенні лісової ділянки площею 7 га в довгострокове тимчасове платне користування, що розташована в кварталі 5 виділи 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 та перебуває у постійному користуванні Яворівського ДЛГП "Галсільліс", для рекреаційних та культурно-оздоровчих цілей" – йдеться у розпорядженні.

Причиною відмови є протокол засідання комісії з питань виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами у Львівській області від 13 січня цього року. 

Додамо, у листопаді 2022 року ТзОВ "Лемберг Парк" відмовили у наданні лісової ділянки Брюховицького лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", а у грудні минулого року – ТОВ "Дансем Україна".

Проте на початку грудня 2022 року Соломія Савичук отримала в оренду терміном на 15 років лісову ділянку поблизу села Річки на території Рава-Руської ОТГ для рекреаційних цілей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.