Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 16 лютого 2023, 15:23

У Львові на сіль для вулиць Франківського району виділили понад два мільйони гривень

Львів

Франківська РА замовила кам'яну сіль за 2,3 мільйона гривень у фірми співвласника львівського готелю "Власта".

Франківська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на придбання кам'яної солі (солі технічної), яку переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 14 січня, участь у ньому взяли дві компанії – ТОВ "Укрєвросвіт" та ТОВ "ЗІО-Спорт", які запропонувала надати сіль за 2 232 000 грн та 2 300 400 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "ЗІО-Спорт", а очікувана вартість послуг становила 2 594 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, до грудня цього року переможець тендеру має поставити Франківській РА 200 тонн солі для промислового переробляння – кам'яної, з антизлежувальною добавкою вищого ґатунку й не замерзати при відносній вологості повітря більше ніж 75% й температурі повітря нижче -15°C.

Сіль для промислового переробляння повиннна відповідати стандартам і нормам, що діють в Україні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "ЗІО-Спорт" зареєстроване з 2014 року у Львові, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею й торгівлею хімічними продуктами. Керівником фірми є Володимир Шульга, а власником – львів'янин Ігор Зюбрик, якому також належать такі фірми: фермерське господарство "Константа-Агро" (Львів), ТзОВ "Західне Інноваційне Об'єднання" (Львів, будівництво доріг і автострад), ТОВ "Західспецбудмеханізація" (Сокільники, лісопильне та стругальне виробництво). Також він є співвласником ТзОВ "Готельний комплекс "Власта" (Львів).

Зюбрик також є керівником дочірнього підприємства "Івано-Франківськтрансбуд" (належить ТзОВ "Львівзахідтрансбуд") й ТзОВ "Діа Лін" (будівництво доріг і автострад).

Нагадаємо, у 2019 році Франківська РА замовляла піскосуміш за 1,29 млн грн у цієї ж фірми. Також у листопаді 2022 року Сихівська РА замовила кам'яну сіль за 458 тисяч гривень у фірми з Нового Роздолу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.