Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шевченка

Середа, 22 лютого 2023, 11:36

У Львові відкрили для автівок частину вулиці Шевченка

вул. Шевченка

Вулиця Шевченка стала проїзною на відрізку від вул. Залізничної до вул. Бортнянського.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 21 лютого, у Львові для проїзду приватного транспорту відкрили ділянку вул. Шевченка – від вул. Яцкова до вул. Бортнянського.

Наразі відкрили лише праву смугу, а ліву сторону відкриють через два тижні.

За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Миколи Власюка, на цьому відрізку дороги облаштовано нижній шар асфальтобетону, а два верхніх шари постелять у весняний період. Також водії можуть їздити перехрестям вул. Шевченка-Яцкова.

"Відкрили для проїзду перехрестя вулиць Яцкова – Шевченка, смугу руху від вул. Яцкова до вул. Бортнянського в одному напрямку (праву сторону), та виїзд з вул. Бортнянського на вул. Шевченка через вул. Юнаківа. Таким чином проїзною вул. Шевченка стала на відрізку від вул. Залізничної до вул. Бортнянського.

Відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху від вул. Яцкова до вул. Бортнянського відкрили для проїзду одну смугу – праву сторону. Через два тижні плануємо відкрити ліву сторону. Зараз там завершуємо роботи з облаштування заїзду на вул. Скляну. Відтак через два тижні від вул. Бортнянського до квазікільця всі заїзди з вул. Шевченка на бічні вулиці будуть відкриті для проїзду" – наголосив Микола Власюк.

Зазначимо, станом на сьогодні на вул. Шевченка залишиться відремонтувати ще відрізок протяжністю 120 м від вул. Бортнянського до вул. Ярослова Мудрого. Всю вул. Шевченка планують завершити ремонтувати до кінця травня цього року. 

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

А з кінця квітня 2021 року цей же підрядник провів реконструкцію відрізку вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.