Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники у Львові

Понеділок, 20 березня 2023, 11:55

У Львові вчетверте обиратимуть найкращого двірника міста

двірники у Львові

Львівська міськрада оголосила конкурс на кращого двірника Львова 2023 року.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міська рада вчетверте оголосила конкурс "Найкращий двірник Львова", який відбуватиметься з 20 до 31 березня, а голосування відбуватиметься на Фейсбук-сторінці "Гаряча лінія міста Львова".

Перший етап конкурсу триватиме з 10:00 год 20 березня до 10:00 год 27 березня 2023 року. Впродовж тижня мешканці міста можуть подавати кандидатуру двірника, заповнивши відповідну Google-форму.

Другий етап – голосування за подані кандидатури – розпочнеться о 17:00 год 27 березня і завершиться о 17:00 год 31 березня.

Нагородження переможців – найкращих двірників кожного району – відбудеться після підрахунку. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул "Найкращий двірник Львова – 2023" і цінний приз, про який оголосять згодом.

Нагадаємо, першим переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2018" став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП "Південне", Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд у Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2019" став Володимир Катинський – двірник ЛКП "Балатон-409", якому вручили подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

У 2020 році в конкурсі вдруге переміг Мирослав Новоставський з ЛКП "Південне", якому запрезентували путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Натомість у 2021 та 2022 році конкурс "Найкращий двірник Львова" не проводився.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.