Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

П'ятниця, 24 березня 2023, 10:37

Мешканця Городоччини засудили до трьох років ув'язнення за крадіжку телефону Neffos X 20

судова справа

Львівський суд залишив без змін вирок мешканцю Городоцького району, який вкрав мобільний телефон у 20-річної дівчини на львівському вокзалі.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 23 березня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Залізничного районного суду Львова щодо визнання винним мешканця Городоцького району за крадіжку телефону на львівському вокзалі.

Зокрема, Залізничний районний суд Львова засудив 51-річного мешканця Городоцького району, до 3 років позбавлення волі через те, що він у жовтні 2022 року в приміщенні зали очікування на Головному вокзалі Львова поцупив у 20-річної тернополянки мобільний телефон Neffos X 20, а також провідні навушники Sony, які знаходились на дерев'яному стільці поруч з дівчиною, вартістю 3 000 грн.

"Вироком суду першої інстанції обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, і призначено йому покарання у виді позбавлення волі строком на два роки.

На підставі ст. 71 КК України до призначеного покарання частково приєднано невідбуту частину покарання за попереднім вироком Стрийського міськрайонного суду Львівської області від 5 травня 2020 року та призначено остаточне покарання за сукупністю вироків у виді позбавлення волі на строк 3 роки 1 місяць" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу Залізничного районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.