Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Середа, 29 березня 2023, 11:09

Заступники Козицького у лютому отримали 100% надбавки за інтенсивність праці та премії

Максим Козицький

Заступникам начальника Львівської ОВА у лютому нарахували 100% надбавки за інтенсивність праці та премії зі 129% до 282% від посадового окладу.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Згідно з розпорядженням начальника Львівської ОВА Максима Козицького, у лютому цього року першому заступникові начальника Львівської ОВА Андрію Годику та заступникам начальника Львівської ОВА Івану Собку, Олександру Кулепіну та Юрію Бучку встановили надбавку за інтенсивність праці в розмірі 100% від посадового окладу, а також премії.

Надбавки за інтенсивність праці заступники Козицького отримали внаслідок виділеної субвенції з обласного бюджету держбюджету згідно з розпорядженням начальника Львівської ОВА від 08.12.2022 №692/0/5-22ВА "Про затвердження Програми покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2023 рік".

Натомість премії посадовцями виплачувалися шляхом економії коштів з державного бюджету в межах фонду оплати праці.

Зокрема, заступникам Максима Козицького у лютому цього року нарахували:

- Андрію Годику – 16 254 грн надбавки за інтенсивність праці та 282% премії (45 836 грн);

- Івану Собку – 16 125 грн надбавки за інтенсивність праці та 129% премії (20 801 грн);

- Олександру Кулепіну – 16 125 грн надбавки за інтенсивність праці та 183% премії (29 508 грн);

- Юрію Бучку – 16 125 грн надбавки за інтенсивність праці та 162% премії (26 122 грн).

Надбавки та премії заступникам начальника Львівської ОВА нараховують згідно з Порядком виплати надбавки за вислугу років, надбавки за інтенсивність праці, премії, матеріальної допомоги на оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань керівництву обласної державної адміністрації та головам районних державних адміністрацій від 23 жовтня 2019 року № 298/0/8-19.

Схема працює наступним чином:

- керівник апарату Львівської ОВА подає службову записку начальнику Львівської ОВА про виплату надбавки за інтенсивність праці та премії першому заступникові та заступникам;

- у службовій записці зазначаються підстави для погодження встановлення надбавки та премії, їхній розмір у відсотках до посадового окладу та період часу, на який їх пропонується встановити;

- на підставі погодження начальника Львівської ОВА відділ персоналу та нагород апарату облдержадміністрації готує проєкт розпорядження про виплату надбавки за інтенсивність праці та премії.

Розмір надбавки за інтенсивність праці може зменшуватися або скасовуватися у разі погіршення якості роботи чи порушення трудової дисципліни.

Щодо премії, то її розмір залежить від особистого внеску в загальний результат роботи в межах коштів, передбачених у кошторисі на преміювання працівників апарату обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у лютому Андрію Годику нарахували 80 тис. грн зарплати, Олександру Кулепіну – 62 тис. грн зарплати, Івану Собкові – 62 тис. грн зарплати та Юрію Бучку – 62 тис. грн зарплати.

Додамо, починаючи з 1 серпня 2022 року й до 1 лютого 2023 року з керівництва адміністрації у службових відрядженнях побували начальник Львівської ОВА Максим Козицький та його заступник Юрій Бучко, натомість Олександр Кулепін під час своєї відпустки у січні цього року представляв Львівську ОВА на відкритті виставки у Лугано (Швейцарія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.