Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський апеляційний суд

Четвер, 30 березня 2023, 11:43

Мешканця Ходорова засудили до 13 років ув'язнення за вбивство сусіда

Львівський апеляційний суд

Львівський суд залишив без змін вирок мешканцю Ходорова, який вбив свого сусіда та обікрав його помешкання.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

У вівторок, 28 березня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Жидачівського районного суду Львова щодо визнання винним мешканця Ходорова за 

Зокрема, 11 січня 2023 року Жидачівський районний суд засудив 29-річного мешканця Ходорова, до 13 років позбавлення волі через те, що він 9 листопада 2021 року, перебуваючи у будинку свого 64-річного сусіда, побив його, а потім знайшов у його помешканні пневматичну гвинтівку та продовжив нею бити сусіда, який помер від отриманих травм.

Після вбивства ходорівчанин вкрав з помешкання сусіда мобільний телефон, банківську картку та посвідчення водія, а наступного дня повернувся за побутовою технікою та іншим майно з прибудинкової території. Варість вкраденого становила 9 399,67 грн.

"Вироком Жидачівського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185 та ч. 3 ст. 357 КК України та призначено йому остаточне покарання у виді 13-ти років 6-ти місяців позбавлення волі" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.