Львівтеплоенерго очолив ексдиректор департаменту ЖКГ Львівської міськради

Вівторок, 4 квітня 2023, 10:20

Керівником "Львівтеплоенерго" призначили Олександра Одинця, який до цього очолював департамент житлового господарства та інфраструктури міськради.

Про це повідомляє Олександр Одинець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олександр Одинець, який до вчора, 3 квітня, очолював департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, перейшов на посаду директора ЛКП "Львівтеплоенерго". 

"Я мав честь очолювати один з найскладніших і динамічних підрозділів міста. Шість років на керівних посадах в системі ЖКГ, проведених в Ратуші, надали колосальний досвід, знання, вміння вирішувати складні кейси. Але я залишаюся в структурі ДЖГІ – очолити одне з найбільших і технічно найскладніших підприємств міста – ЛМКП "Львівтеплоенерго" – написав Одинець.

Зазначимо, ЛКП "Львівтеплоенерго" з квітня 2019 року й до цього часу очолював ексдиректор "Львівводоканалу" Валентин Вольський.

Нагадаємо, Олександр Одинець очолив департамент житлового господарства та інфраструктури у грудні 2019 року. З червня 2019 року й до грудня він виконував обов’язки директора цього департаменту та був начальником управління інженерного господарства міськради.

Одинець з 2015 року працював помічником першого заступника міського голови апарату виконкому міськради, а до цього він перебував на посаді спеціаліста планово-економічного відділу, економіста із договірно-претензійної роботи відділу договірно-претензійної роботи та обліку доходів.

З 2004 року Одинець був асистентом аудитора приватної аудиторської фірми "Явір".

Мітки: Валентин Вольський, Львівтеплоенерго, новини львова, Олександр Одинець, чиновник Львівської міськради