Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський апеляційний суд

П'ятниця, 7 квітня 2023, 10:15

Львів’янина засудили до 5 років ув'язнення крадіжки електронних сигарет та мобільних телефонів

Львівський апеляційний суд

Львівський суд засудив львів'янина, який здійснив 7 повторних крадіжок електронних сигарет та мобільних, до 5 років і 3 місяців ув'язнення.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

У вівторок, 4 квітня, Львівський апеляційний суд заслухав апеляційну скаргу на вирок Сихівського районного суду Львова щодо визнання винним львів'янина, який здійснив сім крадіжок.

Зокрема, 17 січня 2023 року Сихівський районний суд засудив львів'янина, до 5 років 2 місяців позбавлення волі через те, що він впродовж серпня-жовтня 2022 року вчинив 7 повторних крадіжок: електронних сигарет та інших товарів із магазинів роздрібної торгівлі, мобільних телефонів Iphone та Samsung, поцупивши їх із касової зони та зі салону авто потерпілого.

Вартість вкраденого становила 18 866,28 грн.

"Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ ухвалила апеляційну скаргу заступника керівника Львівської обласної прокуратури задоволити частково. Вирок Сихівського районного суду Львова від 17 січня 2023 року у частині призначеного покарання змінити.

Вважати особу засудженим до остаточного покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі. Зарахувати особі у строк відбування покарання у виді позбавлення волі строк попереднього ув’язнення з 22.11.2022 р. по 21.12.2022 р. включно" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.