Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 2 травня 2023, 14:47

Харківська фірма закупить 200 планшетів для комунального підприємства Львова

Львівська міськрада

КП "Адміністративно-технічне управління" замовило 200 планшетів за 1,4 мільйона гривень у фірми з Харкова.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" провело тендер у системі ProZorro на придбання планшетів, які переможець тендеру має поставити до 19 травня 2023 року.

В аукціоні взяли участь шестеро компаній, а переможцем обрали ТОВ "Торговий дім "Партнер Ай Ті" з пропозицією у 1 460 400 грн. Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 2 200 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити комунальному підприємству 200 планшетів на базі Android, 200 карт пам’яті micro SD на 256 Гб до них та 200 захисних чохлів до планшетів з тканини.

Технічні характеристики до планшетів:

- версія Android 4.4 і вище;

- не менше 10 дюймів;

- опція провідного підключення до інтернету;

- оперативна пам’ять не менше 2 Гб;

- обсяг вбудованої пам’яті не менше 128 ГБ;

- можливість підключення карти пам’яті.

Гарантійний термін повинен складати не менше, ніж 12 місяців, а товар має бути новими. Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Торговий дім "Партнер Ай Ті" зареєстроване з 2017 року у Харкові, займається гуртовою торгівлею комп'ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням. Власником фірми є мешканець міста Ірпінь Київської області Денис Яковлев.

Нагадаємо, на початку січня цього року КП "Адміністративно-технічне управління" замовило десять квадрокоптерів за 920 тис. грн у підприємниці з Харкова.

КП "Адміністративно-технічне управління" займається наглядом за дотриманням підприємствами, установами, організаціями та громадянами вимог про рекламу, благоустрій, екологічним станом.

Також нагадаємо, що аудитори виявили у КП "Адміністративно-технічне управління" витрати з бюджету на 64 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.