Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Фільц

Фб Холода

Вівторок, 25 квітня 2023, 10:19

Керівник відділу інвестполітики Львівської ОВА очолив Агенцію регіонального розвитку Львівщини

Орест Фільц

Агенцію регіонального розвитку Львівщини очолив Орест Фільц.

Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод на своїй сторінці у Фейсбуці.

Директором комунальної установи "Агенція регіонального розвитку Львівської області" призначили керівника відділу інвестиційної політики Львівської ОВА Ореста Фільца.

Контракт з новим очільником підпишуть терміном на 3 роки.

"Агенцію регіонального розвитку Львівська обласна рада та Львівська обласна державна адміністрація наново створили спільно у квітні 2021 року. Завдання такого органу – ефективно залучати додаткові ресурси з державних цільових фондів, галузевих програм та міжнародно технічної допомоги для розвитку Львівщини і її громад у всіх важливих галузях" – наголосив Холод.

Зазначимо, Орест Фільц очолив відділ залучення інвестицій Львівської ОВА у квітні 2021 року. Він був студентом магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Львівської бізнес-школи Українського католицького університету, до липня 2019 року працював в управлінні інвестицій Львівської міської ради. 

 

На місцевих виборах 2020 року балотувався до Львівської міської ради від Української Галицької Партії, але не пройшов. Також у 2019 році він був помічником на громадських засадах народної депутатки від Голосу Галини Васильченко.

 

Додамо, у квітні 2021 року депутати Львівської облради створили оновлену Агенцію регіонального розвитку Львівської області, попередню установу, яку очолював Тарас Баранецький, начальник Львівської ОДА Максим Козицький ліквідував у січні того ж року.

Конкурс на посаду керівника КУ "Агенція регіонального розвитку Львівської області" стартував на початку квітня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.