Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

супермаркет у Львові

П'ятниця, 28 квітня 2023, 13:24

У Львові жінку засудили до 5 років ув'язнення за крадіжки з супермаркета

супермаркет у Львові

Львівський суд залишив без змін вирок жінці, яка вкрала продукти харчування у супермаркеті на тисячу гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

У середу, 26 квітня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Галицького районного суду Львова щодо пом'якшення вироку жінці за крадіжки продуктів харчування у супермаркеті.

Зокрема, 27 лютого 2023 року Галицький районний суд засудив 40-річну жінку, раніше судиму, до 5 років позбавлення волі через те, що вона 6 грудня 2022 року викрала з приміщення магазину "Рукавичка", що належить ТзОВ TBK "Львівхолод", продукти харчування – каву різних видів, мед, оливкову олію загальною вартістю 692,92 грн, а трохи пізніше цього ж дня – шоколадні фігури "Світоч", каву, чай на загальну суму 563,28 грн.

Також суд постановив стягнути з жінки на користь ТзОВ TBK "Львівхолод" матеріальну шкоду в розмірі 1256,20 грн.

"Під час розгляду апеляційної скарги захисник просив вирок місцевого суду скасувати, застосувати до обвинуваченої ст. 69 КК України та призначити більш м'яке покарання. Однак, прокурор заперечив доводам апелянта та підтвердив, що умисні дії обвинуваченої вірно кваліфіковані судом першої інстанції як таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно та в умовах воєнного стану, тобто кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 185 КК України. Тому вирок є законними та обґрунтованим, жодних порушень кримінально-процесуального закону немає" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.