Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

loda.gov.ua

Четвер, 4 травня 2023, 10:52

На Львівщині електронна черга запрацює на трьох пунктах пропуску

пункт пропуску

В області реєстрація водіїв в єЧерзі розпочнеться з 8 травня на трьох пунктах пропуску.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

З понеділка, 8 травня, на трьох пунктах пропуску Львівської області запрацює електронна система бронювання перетину кордону – в єЧерга, однак до кінця місяця вона працюватиме в тестовому режимі.

Йдеться про пункти пропуску Рава-Руська, Краківець та Шегині. 

Зазначимо, електронна черга – безплатний сервіс. Реєстрація здійснюватиметься заздалегідь в будь-якому зручному для цього місці, а не безпосередньо на пункті пропуску. Сповіщення про наближення черги надходять в електронний кабінет та у вигляді SMS та телефонних дзвінків.

Зареєструватись водії зможуть тут, а стежити за проходженням черги у відкритому режимі – на сайті системи.

Нагадаємо, 2 травня уряд схвалив запуск електронної системи єЧерга на 16 міжнародних пунктах пропуску в західному напрямку. Також з кінця березня цього року у пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" запрацював мобільний додаток єЧерга для водіїв вантажівок.

Додамо, у серпні 2022 року стало відомо, що у пункті пропуску "Краківець" планують запустити електронну чергу для вантажних автомобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.