Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

П'ятниця, 19 травня 2023, 14:12

Вулицю Єрошенка на тиждень закриють для транспорту

перекриття руху

Впродовж 22-27 травня на вул. Єрошенка триватиме ремонт дороги, вулицю перекриють для транспорту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З понеділка, 22 травня, у місті стартує ремонт дороги на вул. Єрошенка, на ділянці від вул. Шевченка до вул. Золотої. Роботи триватимуть тиждень – до 27 травня включно.

На час робіт ділянка буде перекрита для руху транспорту, а на вул. Яцкова на цей час організують двосторонній рух.

"На вул. Єрошенка дорожнє полотно в поганому стані, тому впродовж наступного тижня плануємо провести ремонт. На ділянці площею 2460 м² буде замінено весь бордюрний камінь, відремонтовано дощоприймачі і постелено два шари нового асфальтобетонного покриття. Вартість робіт – 4,5 млн грн. Роботи виконуватиме підрядна організація ТОВ "Шляховик-Т" – заявив заступник голови Шевченківської районної адміністрації Святослав Костяка.

Нагадаємо, з 5 травня вул. Турянського стала односторонньою в напрямку до вул. Золотої. Відтак, об'їзд ділянки ремонту вул. Шевченка від вул. Турянського до вул. Ярослава Мудрого в напрямку до центру міста здійснюється або вул. Турянського – вул. Золота, або вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Братів Міхновських.

Об'їзд в напрямку від центру міста з 22 травня буде можливий по вул. Клепарівська – вул. Золота – вул. Яцкова.

Нагадаємо, з травня у Львові стартував ремонт останньої ділянки вулиці Шевченка. Завершити ремонтні роботи і повністю відкрити вулицю для руху транспорту планують наприкінці травня – початку червня.

Додамо, у червні 2021 року розпочався III етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачає проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія "Онур", складає 186,6 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.