Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лисиця

cherk-consumer.gov.ua

Понеділок, 22 травня 2023, 11:29

На Золочівщині у восьми селах запровадили карантин через сказ у лисиці

лисиця

Випадок сказу у лисиці виявили в селі Соколівка Буської ОТГ.

Про це повідомляє Золочівська районна державна адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 19 травня, Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Золочівській РВА прийняла рішення запровадити карантинні обмеження у восьми населених пунктах через виявлення сказу у лисиці.

Сказ у лисиці виявили в селі Соколівка Буської ОТГ. Через це у цьому селі, а також населених пунктах 5-кілометрової зони (селах Лабач, Грабина, Рижани, Тур’я, Бачка, Брахівка, Переволочна) та частині прилеглих мисливських угідь запровадили карантинні обмеження.

Додамо, на початку січня у селі Доброгостів Дрогобицького району в домашньої собаки виявили захворювання на сказ, а наприкінці місяця сказ діагностували у домашньої собаки на території Городоцької ОТГ.

У лютому сказ у тварини виявили на території Яворівської ОТГ, на території Буської ОТГ Золочівського району з початку цього року зафіксували один випадок сказу у лисиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.