Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 25 травня 2023, 14:59

У Львові комунальне підприємство перейменували на бюро євроінтеграції

Львівська міськрада

Депутати підтримали перейменування ЛКП "Львівське конференц-бюро" у ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції".

Сьогодні, 25 травня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення перейменувати ЛКП "Львівське конференц-бюро" у ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції".

"За" проголосували 52 депутати.

Як пояснив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, у квітні цього року Львівська міськрада підписала меморандум про співпрацю з польським містом Гданськ щодо підтримки ініціативи створення офісу Партнерства і співпраці у Львові, який має посилити роль органів місцевого самоврядування у місцевому економічному розвитку.

Внаслідок цього у місті ЛКП "Львівське конференц-бюро" й перейменовують у ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції". 

"Три пріоритети буде по Бюро євроінтеграції: адаптація міжнародних стандартів; перейняття досліду міст, які вже є в ЄС; залучення кращих європейських практик" – заявив Москаленко.

Наразі депутати доручили департаменту економічного розвитку міськради має підготувати та затвердити відповідні зміни до статуту ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції".

Нагадаємо, у березні цього року ЛКП "Львівське конференц-бюро" очолила Олена Павлюк, яка до цього часу керувала молодіжним простором популяризації науки і STEAM – освіти Lviv Open Lab.

Додамо, у квітні 2017 року на сесії Львівської міськради депутати погодили перейменування ЛКП "Агенція з підготовки подій" в ЛКП "Львівське конференц-бюро" (займається організацією подій та фестивалів у місті) та збільшення статутного капіталу цього підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.