Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

додаток "Дія"

Четвер, 15 червня 2023, 14:18

У додатку Дія планують запустити можливість закрити ФОП

додаток "Дія"

У застосунку "Дія" стартувало тестування послуги із закриття статусу ФОП.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці у Фейсбуці.

У мобільному застосунку "Дія" запустили тестування нової послуги – закриття статусу фізичної особи-підприємця.

"Автоматизуємо закриття ФОП на порталі "Дія" – долучайтеся до бета-тесту. Вже три роки ви відкриваєте власний бізнес у кілька кліків і за дві секунди. Незабаром зможете так само швидко його закрити.

Не доведеться йти до податкової, заповнювати заяву вручну та чекати купу часу, доки її опрацює реєстратор. Дані автоматично підтягуватимуться з Єдиного державного реєстру (ЄДР) – це унеможливить помилки в заяві. Все, що вам треба, – перевірити інформацію та поставити електронний підпис" – заявив Михайло Федоров.

За його словами, зареєструватися на бета-тест можна тут.

Додамо, з лютого 2020 року в Україні почав працювати мобільний додаток "Дія". З квітня того ж року паспорти у смартфоні офіційно стали цифровими аналогами паперових документів.

З 27 лютого цього року на порталі "Дія" українці можуть також подати заяву про шлюб, а з квітня цього року – отримати витяг про несудимість. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.