Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Понеділок, 26 червня 2023, 12:38

Статутний капітал Львівського бюро євроінтеграції оцінили у 35 мільйонів

Львів

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про затвердження статуту ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції".

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 21 червня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують затвердити статутний капітал ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції", яке займається зміцненням економічних зв'язків та ділового партнерства з Євросоюзом.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 35 млн грн.

"Затвердити статутний капітал ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції" у розмірі 35 605 000 грн" – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що статутний капітал ЛКП "Львівське конференц-бюро", яке перейменували на ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції", становив 35 млн грн.

Нагадаємо, у травні цього року ЛКП "Львівське конференц-бюро" перейменували у ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції". А у березні цього року ЛКП "Львівське конференц-бюро" очолила Олена Павлюк, яка до цього часу керувала молодіжним простором популяризації науки і STEAM – освіти Lviv Open Lab.

Додамо, у квітні 2017 року на сесії Львівської міськради депутати погодили перейменування ЛКП "Агенція з підготовки подій" в ЛКП "Львівське конференц-бюро" (займається організацією подій та фестивалів у місті) та збільшення статутного капіталу цього підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.