Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Вівторок, 27 червня 2023, 11:25

Штат Львівської міськради планують збільшити на 70 штиків

Львівська міська рада

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують збільшити чисельність працівників мерії на понад 70 осіб.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради ще 10 квітня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, де пропонують змінити структуру виконавчих органів міської ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів.

"З метою забезпечення вимог Конституції України, законів України, підвищення ефективності управління виконавчими органами та організації належної роботи Львівської міської ради міська рада ухвалила внести зміни до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 32 "Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів" – йдеться в проєкті ухвали.

Згідно з документом, пропонується затвердити загальну кількість працівників Львівської міської ради у кількості 1850 осіб.

Зазначимо, станом на грудень 2022 року у Львівській міськраді працювали 1982 осіб. Натомість того ж місяця депутати погодили звільнення 204 працівників міськради – у бюджеті Львова на 2023 рік зменшили видатки на працівників Львівської міської ради, тому довелося скоротити 10% посад.

Наразі загальна кількість працівників Львівської міськради має становити 1778 осіб.

Додамо, що у грудні 2022 року депутати напрацювали проєкт ухвали про ліквідацію департаменту міської агломерації Львівської міськради, а у травні цього року на сайті міськради опублікували ухвалу, якою пропонують призначити директорку департаменту економічної політики міськради Ірину Кулинич заступницею міського голови Львова з гуманітарних питань та збільшити кількість членів виконкому з 9 до 11.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.