Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

П'ятниця, 30 червня 2023, 13:38

Поблизу Львова збудують склади та адміністративні приміщення

будівництво

Виконком дозволив звести у Малехові та Підбірцях виробничо-складські та адміністративні приміщення.

Сьогодні, 30 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження Андрію Варениці на будівництво виробничо-складських та адміністративних приміщень у селі Підбірці та Ростиславу Кушинському на будівництво складської та адміністративної споруд на вулиці Жовківській, 27 у Малехові Львівської МТГ.

Як пояснили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради, у Підбірцях земельна ділянка, де будуть склади, розміщена біля траси – магістральної вулиці Тракт Глинянський. На площі у 0,5556 га збудують виробничо-складські приміщення з триповерховим адміністративним корпусом.

Висота складів у Підбірцях становитиме 10,65 метра.

Натомість у селі Малехів на 0,5900 га землі збудують складську та адміністративну споруди швидкого монтажу у металевих конструкціях з облицювальними матеріалами висотою у 12 метрів.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець Яворова Андрій Варениця зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2012 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Йому належать три фірми у Підбірцях: ТОВ "АВ-Продакшн" (виробництво інших меблів), ТОВ "Проста" (виробництво кухонних меблів) та ТОВ "АВ-Трейдинг" (виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі).

Львів'янин Ростислав Кушинський зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2002 року, займається діяльністю посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами. Йому належать такі львівські фірми: ПП "УКР-ІН" (Оптова торгівля іншими машинами й устаткованням), ТОВ "Біокос-Україна" (неспеціалізована гуртова торгівля), ПП "Кракен" (агентства нерухомості) та ПП "Дікарос" (Прісноводне рибництво (аквакультура).

Додамо, у січні цього року виконком дозволив звести на вул. Шевченка, 327 адміністративно-офісні приміщення та виробничо-складські будівлі площею в 10 тисяч м².

Також на вул. Рудненській у Львові збудують адміністративну будівлю зі складами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.