Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари у Львові

ЛМР

Четвер, 6 липня 2023, 12:13

У Львові приспустять прапор міста на знак скорботи за жертвами ракетного обстрілу

ракетні удари у Львові

Заяву про це міський голова Львова зробив сьогодні на сесії Львіської міськради. 

У зв'язку з трагедією, яка сталася вночі 6 липня, коли російська ракета  влучила у житловий будинок на вулиці Стрийській, міський голова Львова Андрій Садовий оголосив день жалоби.

Садовий повідомив, що сьогодні у місті приспустять прапор міста на знак солідарності з усіма, хто згинув і постраждав внаслідок атаки. Він також закликав львів'ян до спокою та об'єднання в цей складний час.

У місті оголосили дводенну жалобу у пам'ять про загиблих внаслідок нічної ракетної атаки на місто.

Садовий також звернувся до власників розважальних закладів з проханням обмежити розважальні заходи поки тривають пошукові роботи. Він сказав, що це питання поваги до загиблих і постраждалих, а також безпеки громадян.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного удару загинуло чотири особи, серед яких сестра та мама львівського журналіста Володимира Садового. Понад три десятки людей отримали поранення та опіки, 13 з них госпіталізовано. Ракетний удар також призвів до значних руйнувань інфраструктури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.