Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Холод

Понеділок, 24 липня 2023, 15:27

Холод не планує стати головою Львівської облради

Юрій Холод

Юрій Холод заявив, що не претендує на посаду голови Львівської обласної ради.

Про це повідомив заступник голови Львівської облради Юрій Холод в ефірі телеканалу Перший Західний.

Юрій Холод заявив, що не претендуватиме на посаду голови Львівської обласної ради, що раніше займала Ірина Гримак, яку депутати звільнили з цієї посади 6 квітня цього року.

"Я готовий виконувати ці обов'язки (голови Львівської обласної ради – ред.), але точно й ствердно кажу, якщо я мав би намір висуватися зараз на посаду голови, то ми б вже цей проєкт рішення зареєстрували й ми б йшли вже на голосування" – наголосив Холод.

За його словами, наразі в обласній раді немає необхідної кількості голосів для призначення на конкретного кандидата на посаду голови Львівської облради.

Нагадаємо, на місцевих виборах-2020 року Юрій Холод пройшов до Львівської обласної ради від партії "Слуга народу", а на першій сесії, яка відбулася 1 грудня 2020 року, його обрали заступником голови Львівської облради. До виконання цих обов'язків він приступив з 5 січня 2021 року.

До цього він працював у Львівській ОДА. Холода уряд призначив заступником голови Львівської ОДА 13 вересня 2019 року за поданням вже ексголови Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Холод курував роботу Служби у справах дітей, управління туризму та курортів, фізичної культури та спорту, галузь капітального будівництва та управління господарсько-технічного забезпечення.

У 2020 році Холод задекларував 578 тисяч гривень зарплати та 2,7 мільйона гривень готівки. 

Додамо, наприкінці червня Євген Гірник, який тимчасово виконує обов’язки голови облради, подав заяву на складення повноважень першого заступника голови Львівської облради. Наразі Львівська облрада не стала розглядати цю заяву. А на початку липня він вийшов зі складу фракції Батьківщина у Львівській облраді.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.