Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шевченка

city-adm.lviv.ua

Четвер, 27 липня 2023, 15:40

У Львові ліквідували смугу громадського транспорту на вулиці Шевченка

вул. Шевченка

У місті змінили схеми руху вул. Шевченка – Левандівська, щоб зменшити затори.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 липня, комісія з безпеки руху Львівської міськради тимчасово ліквідувала смугу громадського транспорту на квазікільці вул. Шевченка – Левандівська.

Також на світлофорі при виїзді з квазікільця на вулицю Шевченка збільшать тривалість зеленого сигналу на 10 секунд.

За словами керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олега Забарила, такі рішення суттєво зменшать затори на цій ділянці.

"Вимкнути світлофори на цій ділянці не можна, адже це питання безпеки. Лише за останній місяць на цій ділянці трапилось три ДТП і вимкнені світлофори лише сприятимуть збільшенню кількості зіткнень транспортних засобів між собою і утворенню інших незручностей, спричинених ДТП" – пояснили у міськраді. 

Нагадаємо, з червня на перехресті вулиць Шевченка – Ярослава Мудрого змінили схему руху.

Додамо, 31 травня у Львові відкрили для проїзду вул. Шевченка, яку розпочали ремонтувати у 2020 році. Рух транспорту по вул. Шевченка в сторону центру організували двома смугами руху, одна з них – для приватного транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.