Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Інна Іваночко

Вівторок, 1 серпня 2023, 11:55

Інна Іваночко до вересня залишатиметься під вартою

Інна Іваночко

Львівський суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Інни Іваночко, яку звинувачують у держзраді.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

У понеділок, 31 липня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника на вирок Галицького районного суду Львова щодо зміни запобіжного заходу для колишньої очільниці Львівської обласної організації ОПЗЖ та громадського руху Віктора Медведчука "Український вибір – право народу" на Львівщині Інни Іваночко, яка підозрюється у державній зраді.

Зокрема, 5 липня 2023 року Галицький районний суд Львова продовжив термін дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави для Інни Іваночко до 2 вересня цього року.

"Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу, а ухвалу слідчого судді Галицького районного суду м. Львова – без змін" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку березня прокурори завершили досудове розслідування та передали до суду обвинувальний акт щодо Інни Іваночко. Її звинувачують в антиукраїнській діяльності, просуванні ідеї федералізації України, проведенню інформаційних акцій антиукраїнського спрямування.

Додамо, у вересні 2022 року Касаційний адмінсуд остаточно заборонив діяльність проросійської Опозиційної платформи – За життя.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.