Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 серпня 2023, 10:40

Золоті обручки – прикраси з особливим сенсом

Ювелірні вироби представлені у великій кількості рішень і варіацій.

Так доступні вироби з золота, срібла навіть платини. Всі матеріали – супер якісні, метали відрізняються високими пробами, коштовне каміння – тільки найкращі екземпляри. Напевно тому зробити вибір досить складно. А ще якщо треба підібрати особливу прикрасу – таку як обручка, то навіть дуже вимогливий покупець буде здивований кількістю варіацій і ризикує розгубитися від такого асортименту.

Консультанти Злато радо допоможуть ознайомитися з різними пропозиціями, звернуть вашу увагу на колекції, які користуються особливим попитом. І як показує статистика продажів – фаворитами публіки були і залишаються золоті обручки. Такі версії справді виглядають дуже шикарно. Тим більше, що майстри розширили свій асортимент і додали в колекції вироби навіть у дуже сучасній стилістиці.

«Американка» і «Європейка» - то не про географію

В колекціях відомих мануфактур представлені обручки з золота високої проби, які відрізняються з формами. Точніше любителі класичних фасонів обирають між плоскими кільцями та опуклими. В народі такі версії ще отримали назви «американки» та «європейки». Обидва рішення виглядають стильно та лаконічно. При цьому ширина обручок буває різною і, як правило, чоловічі моделі ширші за жіночі. Декор на таких класичних варіаціях або відсутній або мінімалістичний. Також користуються популярністю написи на внутрішньому боці обручок. Наносять напис у вигляді імен молодят або освідчення у коханні.

А от сучасні модні рішення куди оригінальніші. Так написи на обручках актуальні навіть на зовнішньому боці. Також один із останніх трендів – це обручки, які відрізняються за дизайном і стилістикою. Так у нареченої обручка має форму корони, яка дорого прикрашена коштовними камінцями (діамантами, як правило), тоді як чоловіча версія – то класичне кільце без декору або з одним каменем по центру обручки.

Щодо кольорової гами, то вона різна і включає моделі в голді:

  • Червоному;

  • Білому;

  • Жовтому;

  • Рожевому.

Біле золото – то метал, який покритий тонким шаром родію. Родій – теж дорогоцінний метал, вартість якого вища за ціну золота і навіть платини. Навіщо родієм покривають золото? Щоб надати металу цього холодного блиску і «білого» кольору, щоб зробити більш зносостійким і щоб гарантувати його гіпоалергенність. Саме тому людям з чутливою шкірою експерти радять купувати золоті обручки з білого голда. Такі прикраси можна носити не знімаючи без ризику для стану шкіри.

Ціновий діапазон запропонованих версій теж різний. Це значить, що придбати золоті обручки по бюджету всім бажаючим. Адже мануфактури пропонують колекції як дуже ексклюзивні так і в «економ» форматі. Але як стверджують консультанти Zlato, не варто хвилюватися за якість моделей з економ сегменту. Всі золоті обручки якісні, мають стильний вигляд і не втратять своєї актуальності навіть через багато років після покупки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.