Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Садовського, 10

Середа, 16 серпня 2023, 15:16

У Львові здають в оренду під творчу майстерню приміщення на Садовського

вул. Садовського, 10

Львівська міськрада здає в оренду приміщення на вул. Садовського, 10 для облаштування тут творчої майстерні.

Про це повідомляє управління комунальної власності Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Управління комунальної власності Львівської міськради виставило на аукціон з оренди у системі ProZorro нежитлове приміщення на вул. Садовського, 10 у Львові, загальною площею 40,7 м².

Міськрада планує здати приміщення, що знаходиться неподалік духовної семінарії ПЦУ, в оренду на 5 років для облаштування тут творчої майстерні.

Стартова орендна плата становить 337,60 грн у місяць.

"Зараз це приміщення є вільним. Тут може бути творча майстерня члена Національної творчої спілки (художники, фотомитці, скульптори та ін). Жодної суборенди не передбачено. Розмір щомісячної орендної плати: 337,60 грн (з ПДВ)" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, восени 2022 року Львівська міськрада вперше здала в оренду три споруди у Стрийському парку для облаштування тут кафе або магазину.

Натомість у червні цього року в оренду здали приміщення на Площі Ринок, 11 фірмі, що входить до мережі !Fest, за 375 тисяч гривень в місяць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.