Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Кіраль

city-adm.lviv.ua

Четвер, 24 серпня 2023, 10:10

Квазіомбудсмен Кіраль перетворився на євроінтеграційного заступника Садового

Сергій Кіраль

Депутати змінили посаду Сергій Кіраля з бізнес-омбудсмена на заступника міського голови Львова з євроінтеграції.

Вчора, 23 серпня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали щодо структури виконавчих органів міськради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

"За" проголосували 40 депутатів.

Як пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, пропонується змінити назву заступника міського голови Львова з бізнес-омбудсмена на заступника міського голови Львова з міжнародної співпраці (євроінтеграції).

Йдеться про посаду заступника мера Львова Сергія Кіраля.

Нагадаємо, 13 лютого 2020 року на сесії депутати Львівської міськради з другої спроби призначили екснардепа від Об'єднання Самопоміч Сергія Кіраля, який до 2014 року очолював управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради, заступником міського голови Львова і бізнес-омбудсменом.

Додамо, у жовтні 2019 року Сергій Кіраль подавав документи на посаду радника міського голови Львова. На позачергових парламентських виборах у 2019 році Кіраль увійшов у першу десятку Самопомочі, проте партія не пройшла до Верховної Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.