Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спортмайданчик

Понеділок, 4 вересня 2023, 10:55

У Кам'янка-Бузькій витратять понад 100 мільйонів на будівництво спортмайданчика

спортмайданчик

Кам'янка-Бузька міськрада замовила будівництво спортмайданчика за 117 мільйонів гривень.

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради провів тендер у системі ProZorro на нове будівництво спортивного комплексу на вул. Незалежності, 53а у місті Кам'янка-Бузька Львівського району, яке підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2024 року.

Аукціон стартував 15 серпня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТзОВ "Технології клімату та автоматизація систем" з пропозицією зробити всі роботи за 117 281 609,77 грн. Фірму обралипереможцем торгів, а очікувана вартість закупівлі становила 117 347 052 грн.

Згідно з закупівлею, підрядник має збудувати спорткомплекс у Кам'янка-Бузькій до кінця 2024 року.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Технології клімату та автоматизація систем" зареєстроване з 2011 року у селі Сокільники Львівського району, займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Власниками фірми є мешканці села Старий Яричів Богдан та Тарас Яреми.

Нагадаємо, у липні Львівська ОВА провела закупівлю на ремонт моста через річку Західний Буг вартістю у 357 млн грн, а у серпні на капітальний ремонт дороги Турка – Лопушанка передбачили 215,8 млн грн.

Також на Львівщині на утримання та ремонт доріг до 2025 року передбачили майже 3 мільярди гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.