Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

Четвер, 21 вересня 2023, 12:46

Утримання та ремонт доріг Львівщини обійдуться у понад півтора мільярда гривень з бюджету

дороги Львівщини

Львівська ОВА замовила експлуатаційне утримання та поточний ремонт доріг місцевого значення області за 1,6 мільярда гривень у ТзОВ "Шляховик-Т.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення Львівської області, яке підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2025 року.

Аукціон стартував 23 серпня, на нього подалися троє учасників, а переможцем обрали ТзОВ "Шляховик-Т", яке запропонувало здійснити всі роботи за 1 599 800 000 грн. Натомість очікувана вартість робіт становила 2 691 199 258 грн.

Згідно з закупівлею, йдеться про 2 176,3 км доріг. Підрядник повинен здійснити експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення, що охоплює заміну покриття доріг, ремонт мостів та інші роботи.

За даними аналітичної системи YouControlзасновниками компанії-підрядника є Микола Карпець та Олег Вітковський. ТОВ "Шляховик-Т" засновано у 2019 році. Основним видом діяльності компанії зазначено будівництвом доріг та автострад. 

Також ця компанія ремонтуватиме дорогу місцевого значення Турка – Лопушанка за 215,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, у липні Львівська ОВА провела закупівлю на ремонт моста через річку Західний Буг вартістю у 357 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.