Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

антипаркувальні стовпці

ЛКП "Львівавтодор"

П'ятниця, 22 вересня 2023, 13:51

На вулиці Пилипа Орлика встановлять 350 антипаркувальних стовпців

антипаркувальні стовпці

Стовпці встановлять у рамках реконструкції вул. П. Орлика.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вздовж вул. Пилипа Орлика, у рамках реконструкції, встановлять 350 антипаркувальних стовпців, щоб унеможливити паркування авто на хідниках.

"Насамперед їх встановили біля ринку та біля торгових закладів, щоб водії не запарковували хідники. Окрім цього, облаштовуємо стовпці на інших ділянках тротуару вздовж вул. Пилипа Орлика, які також облюбували для паркування недобросовісні водії.

Після відкриття реконструйованої вулиці для проїзду транспорту новенькі хідники з тактильною плиткою стали місцем для парковки горе-водіїв. Відтак, щоб унеможливити заїзд автомобілів на тротуари, в коригований проєкт було включено облаштування антипаркувальних стовпців" – зазначили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, реконструкція вул. П. Орлика розпочалася у 2020 році. Вартість робіт складає 74,8 млн грн. Проєктом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.