Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відкриття борошномельного цеху

loda.gov.ua

Понеділок, 25 вересня 2023, 12:08

Зіновій Козицький відкрив новий борошномельний цех у Самборі.

відкриття борошномельного цеху

Компанія батька начальника Львівської ОВА відкрила новий борошномельний цех у Самборі.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У п'ятницю, 22 вересня, у Самборі відкрили новий борошномельний цех "Самбірський млин" та запустили додаткові елеваторні потужності на підприємстві ТОВ "Самбірський елеватор", що належить батькові начальника Львівської ОВА Максима Козицького Зіновію Козицькому.

Як наголосили у Львівській ОВА, борошномельний цех сортового помелу пшениці продуктивністю 60-70 тонн на добу з фасувальною лінією та складом готової продукції створили на базі вже наявних елеваторних потужностей.

"Для реалізації цього задуму підприємство стало учасником урядового проєкту єРобота на створення або розвиток переробних підприємств та взяло кредит за програмою "Доступні кредити 5-7-9%" – йдеться у повідомленні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Самбірський елеватор" зареєстроване у Самборі з 2018 року, займається складським господарством та належить Зіновію Козицькому.

Додамо, раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.