Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Площа Ринок

Середа, 27 вересня 2023, 13:16

У Львові до середини жовтня продовжили роботу фермерського ярмарку

Площа Ринок

Фермерський ярмарок на Площі Ринок триватиме до 14 жовтня.

Сьогодні, 27 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про продовження роботи фермерського ярмарку на Площі Ринок.

Фермерський ярмарок на західній стороні Площі Ринок триватиме до 14 жовтня. Ярмарок працює щосуботи з 10.00 до 16.00 год.

Рішення про продовження ярмарки виконком прийняв за зверненням ТзОВ "Львівські ярмарки", що є організатором фермерського ярмарку, а також, як йдеться у рішенні, "з метою підтримки фермерів і крафтових виробників Львівщини, сприяння забезпеченню населення Львова сільськогосподарською продукцією та попитом серед львів’ян".

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

ТзОВ "Львівські ярмарки" щорічно організовують у місті Великодній та Різдвяний ярмарки.

Додамо, фермерський ярмарок у Львові проходить вже вп'яте. 90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва.

Торік фермерський ярмарок у Львові тривав до 6 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.