Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

отець Андрій Сіданич

Фб Андрія Сіданича

Четвер, 28 вересня 2023, 11:20

Садовий проголосив новим капеланом Львівської міськради отця Андрія Сіданича

отець Андрій Сіданич

Новим капеланом Львівської міськради став отець Андрій Сіданич.

Сьогодні, 27 вересня, під час засідання Львівської міської ради владика Володимир Львівської архиєпархії УГКЦ представив нового капелана міськради, отця Андрія Сіданича, який до цього був військовим капеланом Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Сіданич подякував за можливість продовжувати багаторічну традицію капеланства у міській раді.

Зазначимо, Андрій Сіданич з 2015 року працював військовим капеланом у частині 3002 Другої галицької бригади Нацгвардії України.  

Нагадаємо, у серпні цього року під час сесії Львівської міськради Павло Дроздяк заявив, що йде з посади капелана міської ради, бо з вересня він служитиме для української діаспори у США. Павло Дроздяк був капеланом Львівської міської ради впродовж 11 років. 

Додамо, з 2010 року у Львівській міській раді було започатковано традицію – кожне пленарне засідання сесії розпочинати із молитви. Першим капеланом міськради був парох храму Різдва Пресвятої Богородиці, отець Орест Фредина, а з 2012 року – отець Павло Дроздяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.