У Львові збільшили видатки для ЗСУ

четвер, 28 вересня 2023 р. о 14:34

Депутати передбачили 1 мільярд гривень на закупівлю дронів, автівок та як субвенцію для військових частин.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 28 вересня, депутати Львівської міськради збільшили видатки на потреби військових частин до 1 мільярда гривень, які спрямують на закупівлю дронів, автівок та як субвенцію для військових частин.

Як пояснила директорка департаменту фінансової політики Львівської міськради Вікторія Довжик, напередодні до бюджету міста повернулося 597 млн грн, які були витрачені на військові облігації. Їх розділили:

- 250 млн грн – допомога військовослужбовцям;

- 274 млн грн – погашення і обслуговування боргів;

- 72 млн грн – резервний фонд.

"Додатково на програму спротиву ми виділяємо 250 млн грн. Таким чином загальні витрати на цю програму становитимуть 1 млрд грн. Ми починали з 500 мільйонів гривень, згодом додали 250 млн грн і зараз ще 250 млн грн" – наголосила Вікторія Довжик.

Зазначимо, це рішення вчора підтримав виконавчий комітет Львівської міськради.

Додамо, нещодавно у Львові вирішили обмежити здійснення публічних закупівель з бюджету міста до кінця дії воєнного стану. Також у липні цього року у Львові обмежили фінансування з міського бюджету в умовах воєнного стану.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024