Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 4 жовтня 2023, 15:45

Двох львів'ян викрили на поширенні комуністичної символіки у соцмережі

львівська поліція

Мешканці Львова поширювали комуністичну символіку в забороненій соцмережі "Однокласники".

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Галицької та Франківської окружних прокуратур Львова, повідомили про підозру двом львів'янам, яких звинувачують у поширенні та публічному використанні комуністичної символіки.

"Мешканка Львова у забороненій соцмережі "Однокласники" розміщувала публікації з пропагандою комуністичної ідеології. Зокрема, символіку у вигляді герба СРСР, портретів Сталіна, Брежнєва та інше.

Ще один львів’янин у тій же соціальній мережі поширював дописи із комуністичною символікою у вигляді серпа і молота та позитивно висвітлював ідеї комунізму" – наголосили у прокуратурі.

Наразі досудове розслідування здійснюють слідчі Львівських районних управлінь № 1 та 2 ГУ Нацполіції у Львівській області.

Нагадаємо, у серпні цього року львів'янку затримали за прихильність до РФ та зневагу до українських військових, а на початку червня СБУ викрила агентів РФ, які шпигували за українськими військовослужбовцями на Яворівському полігоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.