Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 6 жовтня 2023, 11:34

На Львівщині шукають керівників для музею Івана Франка, ландшафтного парку й заповідника

Львів

Львівська облрада оголосила конкурси на посади директорів трьох комунальних закладів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посад директорів трьох комунальних закладів.

Зокрема, обирають керівників КЗ ЛОР "Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка", КЗ ЛОР "Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку "Стільське горбогір’я" та КЗ ЛОР "Адміністрація історико-культурного заповідника "Давній Плісненськ".

Документи від кандидатів приймають до 1 листопада, а перше засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 10 листопада

З умовами конкурсу та переліком документів можна ознайомитися тут.

Зазначимо, у 2017 році директором музею Івана Франка у Львові обрали доцента кафедри теорії і практики журналістики ЛНУ ім. І. Франка Богдана Тихолоза.

Додамо, у червні цього року комісія з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Львівської облради обрала кандидатів на посади директорів п’яти комунальних закладів Львівщини у галузі соціального захисту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.