Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Понеділок, 16 жовтня 2023, 14:45

На Миколайчука за 15 мільйонів збудують тимчасовий комплекс для переселенців

будівництво у Львові

Львівводоканал замовив за 15 мільйонів гривень будівництво на вул. Миколайчука багатофункціонального комплексу з житлом для переселенців.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" провело тендер у системі ProZorro на нове будівництво багатофункціонального комплексу з житлом для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, вбудованим паркінгом, трансформаторною підстанцією та об'єктами інженерного забезпечення на вул. І. Миколайчука у Львові (І черга), яке переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2024 року.

Участь в аукціоні взяли лише одна фірма – ТОВ "Укрінвестбуд" з пропозицією у 14 909 371,20 грн. Її обрали переможцем торгів, а очікувана вартість послуг становила 17 312 562 грн.

Йдеться про першу чергу будівництва, зокрема, переможець тендеру має здійснити земляні роботи, прокласти трубопроводи та облаштувати каналізацію. 

Гарантійний термін на виконані роботи повинен становити не менше 10 років, які фінансуватимуться з міського бюджету Львова.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Укрінвестбуд" зареєстроване у Львові з 2003 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Фірма належить львівській будкомпанії ПП "Західна інженерна компанія", власниками якої є львів'яни Оксана Винявська та Андрій Рокош.

Зазначимо, наразі на вул. Миколайчука триває перший етап робіт з будівництва трамвайної колії та реконструкції вулиці. А ще у жовтні 2022 року у місті планували провести архітектурний конкурс на будівництво комплексу багатоповерхівок на цій вулиці. 

Додамо, нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження, згідно з яким у місті обмежують здійснення публічних закупівель Львівської ОТГ на час дії воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.