Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Дубневич

Вівторок, 17 жовтня 2023, 13:54

НАБУ розшукує газового заволодійника Ярослава Дубневича

Ярослав Дубневич

НАБУ оголосило у розшук нардепа з Львівщини Ярослава Дубневича, якого звинувачують в розкраданні газу.

Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 17 жовтня, у НАБУ з'явилась інформація, що народного депутата України з Львівщини Ярослава Дубневича оголосили у розшук. Його звинувачують у махінаціях з газом на понад 2,1 млрд грн.

"НАБУ розшукує чинного народного депутата України, підозрюваного в організації заволодіння майном держави (природним газом) на суму понад 2,1 млрд грн та легалізації незаконно отриманого прибутку" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 жовтня НАБУ і САП повідомили Дубневичу про підозру в організації впродовж 2013-2017 років схеми привласнення газу підконтрольними йому посадовцями Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ на понад 2,1 млрд грн. 

Йому загрожує 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Додамо, у січні 2018 року НАБУ затримало керівництво ТзОВ "Енергія–Новий Розділ" і ТзОВ "Енергія – Новояворівськ" через оборудки з пільговим газом, які вперше виявили у ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" у квітні 2016 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.