Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Паска

Фб О. Паски

Четвер, 19 жовтня 2023, 14:12

Поліглот Паска замовив за 200 тисяч словник найбільш вживаних іншомовних слів

Олег Паска

Департамент освіти і науки Львівської ОВА замовив за 200 тисяч гривень видрук словника найбільш вживаних слів іншомовного походження.

Централізована бухгалтерія № 1 при департаменті освіти і науки Львівської ОВА оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з друку словника найбільш вживаних слів іншомовного походження, яку підрядник повинен здійснити впродовж 25 жовтня – 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 25 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 200 000 грн.

Згідно з закупівлею, підрядник повинен видрукувати для департаменту освіти Львівської ОВА 650 примірників словника найбільш вживаних слів іншомовного походження, яким користуватимуться органи управління освітою та заклади освіти Львівщини.

Словник має мати тверду обкладинку та логотип департаменту освіти і науки Львівської ОВА. Формат словника – 70 х 90.

Додамо, раніше департамент освіти і науки Львівської ОВА замовив за 124 тис. грн ПКД з капітального ремонту системи опалення в адмінбудинку на вул. Просвіти, 4а, а також ремонт санвузлів за 1,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.